Doorzoek de website

Contact

Jandonker

j_donker@yahoo.com

In 4 weken hebben we........

11-05-2012 23:17

In 4 weken hebben we het volgende gedaan:

-2 van de drie vlonders vernieuwd;- een nieuwe kuipdeur gemaakt ;- een nieuwe helmstok aangebracht; - de kajuithandgrepen vervangen; - de raamrubbers vervangen; - nieuwe kussens voor de kajuit laten maken; - het motorstoeltje onder handen genomen en natuurlijk de hele boot geverfd.

De boot staat in de volgende verflagen:

Het onderwaterschip heeft drie lagen Micron Blauw gekregen, de romp is behandeld met Epifanes Epoxy Primer en drie lagen 2 componenten Epifanes Poly-urethane verf kleur 845 (rood). Het dek staat in de Epifanes Marine Primer en Epifanes Mono-urethane jachtlak. Dat is ook de verf voor de polyester delen van de kajuit. Het hout in de kajuit moet nog worden gevernist.

En de boot is ingemeten omdat we dat leuk vonden en daar zijn tekeningen van overgebleven. Pieter had dat graag nog precieser wilen doen maar daar zijn andere omstandigheden en andere apparatuur voor nodig. Wie weet de volgende werfbeurt?

En dat alles met steun van Pieter, Olaf, Marloes, Jacqueline, Rien, ma en met heel veel steun van familie Van der Zee.

Bedankt voor jullie hulp, advies, koffie, verhalen, bitterkoekjes, aanmoedigingen en gemoedelijke sfeer. Jan , Adrie, Peter, Mirjam en Alex en de twee honden, we komen graag over een paar jaar weer terug. Het ga jullie goed allemaal.

-